Logo Bij Anne-Maartje

Ademavond

Terug in je kracht met ademwerk

De kwaliteit van je ademhaling weerspiegelt je emoties

Een avond voor jezelf.

Even op een plek waar je volledig veilig incheckt bij jezelf.

Deze ontspanningsavond is een bijzondere ervaring waarbij we samen de kracht van ademen ontdekken. Tijdens deze avond nemen we de tijd om diep te ademen en ons lichaam te bevrijden van opgebouwde stress, emotionele blokkades en onbewuste patronen.

Door middel van een krachtige ademsessies gaan we een innerlijke flow creëren waarin oude spanningen worden losgelaten en transformeren in natuurlijke vitaliteit en levensenergie.

Ademen kan je helpen diepe ontspanning te ervaren in zowel je lichaam als in je mind. Door bewust te ademen en je ademhaling te verdiepen, kun je spanning loslaten en een gevoel van kalmte en rust creëren.

Het helpt je stress en spanning te verminderingen en het sympathische zenuwstelsel te kalmeren, waardoor je meer in een staat van ontspanning kunt komen.

Verbonden ademen kan emotionele blokkades helpen oplossen en onderdrukte emoties loslaten. Het kan je helpen om diepere emoties te ervaren en te verwerken.

Kortom, een verbonden ademsessie kan een krachtige tool zijn voor persoonlijke groei, heling en welzijn op meerdere niveaus.

Wil jij jezelf een prachtige ervaring geven en je lichaam de kans geven om in korte tijd op een prachtige manier te ontspannen en te helen? Dan is deze ontspanningsavond precies wat je zoekt. Reserveer nu je plek

Let op: Het aantal beschikbare plekken is beperkt, dus wacht niet te lang met aanmelden!