Logo Bij Anne-Maartje

Over mij

Ik ben Anne-Maartje Blok, een gedreven vrouw die zich inzet voor de empowerment van andere vrouwen in de balans tussen werk, moederschap en persoonlijke groei.

Mijn eigen levenspad heeft me geleid langs uitdagingen, hoogtepunten en dieptepunten om te komen waar ik nu sta. Het opbouwen van eigen ondernemingen, het ouderschap en het streven naar persoonlijk ontwikkelen hebben mij ontzettend ver gebracht en mijn gezichtsveld verbreedt. 

 

Wist je dat...

Weetje 1

Het strand is mijn fijnste plek om op te laden. Eerlijk uitwaaien met mijn hondje of genieten van een koffietje in de zon.

Weetje 2

Voordat ik aan de PABO begon heb ik een aantal jaar gewerkt als goudsmid.

Weetje 3

Ik mede eigenaar ben van het bedrijf Ondernemende Mama's. Op insta bekend als @ondernemendemamas

Weetje 4

Ik het heerlijk vind om lekker bij de houtkachel te cocoonen met mijn gezin.

Anne-Maartje
Na het verlies van ons derde kindje

begon mijn reis

Met vier kinderen, waarvan een lief sterrenkindje, en een betrokken partner, woon ik dicht bij het strand in Oegstgeest. Het strand brengt mij altijd weer tot rust, maar ook tot mooie gesprekken en nieuwe inzichten. Het is voor mij de plek van totale ontspanning. 

Mijn achtergrond als leerkracht en kindercoach heeft me gevormd tot een empathische begeleider die vrouwen aanmoedigt om hun eigen pad naar zelfvertrouwen en vervulling te bewandelen.

Mijn reis begon nadat het verlies van ons derde kindje, Lente, me dwong om opnieuw naar mijn leven te kijken. Haar boodschap was duidelijk: het was tijd om te leven. Haar leven was kort, maar mijn leven mocht nog een hele poos vervuld worden. Ik volgde mijn passie en zette mijn opleidingen in om andere vrouwen te ondersteunen om het vertrouwen in zichzelf terug te vinden en persoonlijke te mogen en kunnen groeien, gebaseerd op mijn eigen ervaringen en overwinningen.

Door inzicht te krijgen in mijn eigen IK, kon ik mijn belemmerende overtuigingen overwinnen en mezelf meer liefhebben. Dit bracht niet alleen rust in mijn eigen leven, maar ook in mijn gezin. Nu geniet ik van de kleine momenten en kan ik mijn energie gebruiken om zowel op het werk als thuis vol zelfvertrouwen te zijn.

Twee keer per week start ik de dag met een verkwikkende duik in het koude water, een ritueel dat me helpt om fris en vol energie aan de dag te beginnen. 

Als voormalig verlegen meisje heb ik geleerd om voor mezelf op te komen en anderen uit te nodigen hetzelfde te doen. Ik geloof in eerlijkheid, daadkracht en het belang van authentiek zijn.

Of je nu een moeder, een partner, een werknemer of een ondernemer bent, ik nodig je uit om samen met mij een bewuste stap te zetten naar een leven waarin je vol vertrouwen werkt én geniet. Laten we samen jouw innerlijke kracht ontdekken en de regie terugpakken over jouw leven.

Ik kijk ernaar uit om je te begeleiden op jouw reis van onzekerheid naar zelfvertrouwen. Laten we samen groeien!