Logo Bij Anne-Maartje

Persoonlijke transformatie

1 op 1 programma

Weer energiek genieten van jouw leven

Transformatieprogramma, Persoonlijke ontwikkeling

Voel je dat je uit balans bent? Het gevoel van constante stress, het opgejaagde gevoel dat je geleefd wordt, en het voortdurende gevecht om alle ballen in de lucht te houden? Het zijn signalen dat je huidige levensstijl wankelt. Wist je dat er ontzettend veel vrouwen zijn die hetzelfde voelen?

Je voelt je onzeker omdat je merkt dat alles je zoveel moeite kost. Dit heeft tot gevolg dat je last kunt hebben van onder andere:

Wanneer je je hierin herkent dan mag je zeker even pas op de plaats maken. Neem het serieus, want dit kan uiteindelijk grote gevolgen hebben. Meer vrouwen dan ooit raken burned out door een te hoge druk. Wanneer dat het geval is dan ben je echt nog veel verder van huis. 

Met de juiste begeleiding & ondersteuning

vind je zeker jouw weg omhoog & bouw je een leven van rust, voldoening en zelfvertrouwen. 

Ik kan je ondersteunen in het Persoonlijk Transformatietraject. Omdat het nu de juiste tijd is om weer in evenwicht te komen, je zelfvertrouwen te herwinnen en volop te genieten van het leven.

Dit programma is ontworpen om jou te helpen de touwtjes van je leven weer in handen te nemen. Te voelen dat het leven niet alleen om de buitenwereld draait, maar dat jij weer mag genieten. Gedurende 6 maanden werken wij nauw samen met om de week een online sessie,  waarin we verdiepend werken.

Waarom zes maanden? Omdat ik in de praktijk ervaar dat een bewustzijns switch de tijd mag krijgen. We bouwen langzaam op waardoor je succeservaringen ook werkelijk kunt gaan voelen. 

Aan het einde van deze periode kan je beter omgaan met teleurstellingen, tegenslagen en omstandigheden die jouw beleving negatief beïnvloeden.

Wat kun je verwachten?

De ME.SCAN is de scan die laat zien waar je natuurlijke talenten, je verborgen talenten en je valkuilen liggen.

Waarin ik jou op een dieper niveau coach. Ik gebruik onder andere de EFT techniek om snel resultaat te boeken in vertrouwen en de weg omhoog. 

Ik verzorg voor jou een dag waarop je even mag bijkomen en in de watten gelegd mag worden. Jij staat centraal in wat je nodig hebt om verder te groeien.

Ter ondersteuning van het programma, zodat je al het geleerde kracht bij kunt zetten.

Wil je even sparren of loop je ergens tegenaan? Je krijgt mijn persoonlijke nummer om samen even door het moment heen te komen. Je hoeft niet onze volgende afspraak af te wachten. 

Investeer in jezelf en in de toekomst

De investering in dit programma is €2997,- incl. BTW (voor werkgevers excl. BTW). Betaling in 2 of 3 termijnen is mogelijk.

Mag ik je helpen?

Het is tijd voor verandering

Het roer mag om! Meer genieten van je leven, meer ruimte voelen voor jezelf en de vrijheid om weer zonder aarzeling jezelf te zijn. Durf JA te zeggen tegen jezelf en maak de switch naar een leven vol zelfvertrouwen en vreugde.

Neem Vandaag nog de Eerste Stap

Vertrouw in het proces en je zult gegarandeerd mega stappen maken, zelfs als je nu nog niet kunt voorstellen hoe. Ik sta klaar om je te begeleiden op deze reis naar een leven vol zelfvertrouwen en balans.

Ben je klaar om JA te zeggen tegen jezelf?

Neem vandaag nog contact op om te beginnen met jouw transformatie.

Wat ga je leren?

Prioriteit geven aan zelfzorg en zelfliefde, zodat je deze positieve energie kunt uitstralen naar je omgeving.

Ontdek je eigen waarden en maak snellere en makkelijkere keuzes die echt bij jou passen.

Leer hoe je jouw rust en tijd kunt bewaken in jouw drukke leven.

Verbeter je communicatievaardigheden voor echte verbinding met anderen.

Herontdek je passie en maak plannen voor jouw droomleven.

Leer hoe je los kunt laten wat jou niet meer dient en vertrouw in jouw eigen kracht.

Mooie ervaringen

Wat anderen zeggen

4.8/5
Advies nodig?

Twijfel je nog?

Twijfel je nog of dit programma bij je past? Maak dan gratis & vrijblijvend een afspraak met me. Dan bespreken we jouw wensen en kijken we hoe ik jou kan helpen.